EMCSE – IV. Csillagászati tábor 2013, Benedekmező (VEGA) - ELMARAD !!!!!!!!!!!

EMCSE – IV. Csillagászati tábor 2013, Benedekmező (VEGA)
Helyszín: A TÁBOR ELMARAD Benedekmezei tábor, (VEGA) Sepsiszentgyörgy Kovászna megye, Erdély.

Figyelembe véve a Benedekmezei táborra való jelentkezési személyi hiányt és azt is hogy a finanszírozáshoz szükséges pénzt amit a Bethlen Gábor Alapítványnál letett pályázat kellett volna biztosítson és amit sajnos pénzhiány miat az alapitvany elutasitott, a szombati csíkszeredai találkozón levők úgy döntőtűnk hogy az idei 5 napos tábor elmarad.

Helyettesítő megoldásként azt beszeltük hogy megtartanánk a II. ASZTRO-GASZTRO (bográcsos halászlé) találkozót a Sóparkúti panzióban augusztus 9-11 között , és szeptember 6-8 között a III. ASTRO-GASTRO (bográcsos borjú pörkölt) találkozót Benedekmezon. Remélem így ebben a változatban minél többen tudunk összejönni a két hétvégi találkozón. Kérném szépen a visszajelzést tőletek az említett változatra, illetve a részvételi szándékot a szervezés megkönnyítése végett.

Üdv.
Lőrincz Barnabás

Jelentkezzetek a a soparkúti hétvégére augusztus 9-11 között a II. ASTRO-GASTRO (bográcsos halászlé) találkozóra. Kérek biztos visszajelzést a szállás lefoglalása végett és az alapanyagok beszerzése végett. A szállás 50 lej a 2 éjszakára (péntek és szombat este).

EMCSE – IV. Csillagászati tábor 2013, Benedekmező (VEGA)

Jordan Release Dates 2016

A hir datuma: 
Tuesday, March 26, 2013 - 21
A hir evjarata: 
2013
A hir helye: 
Sepsiszentgyorgy